Lisse 10km: 37'45"

Vooruitzichten en ervaringen van de atleten

Lisse 10km: 37'45"

Berichtdoor Marlies » zo 29 nov 2015, 21:43

Vandaag de 2e wedstrijd van het Zorg en Zekerheidcircuit, het beloofde echt een “Lisse”-wedstrijd te worden….windkracht 7 a 8 en regen…Dat op een parcours in de bollenstreek, geen beschutting, wel open velden. :evil:
Ach, zonder verwachtingen er heen, toptijd zou er zeker niet in zitten, wel lekker lopen en punten voor het circuit pakken.
Trainingen afgelopen week gingen niet echt lekker (vorige week ziekjes en heel erg verkouden geweest), maar dat wie weet extra goed uitgerust. :roll:

Start was ouderwets gezellig, kletsend met bekenden :D .
Pang en wegwezen….Eerste kilometers gingen niet zo lekker, stramme zware benen, beetje stijf en moeite met hoge tempo (eerste km ging in 3.37 dus niet heel hoog, gewoon goed). Daarna niet meer naar de kilometers gekeken. Vandaag was het ‘gewoon lekker lopen’.
Na 1 kilometer kwam de wind al, lastige wind vandaag. Heel hard, een veel tegen. Tot km 4 tegen. En vanaf km 2 regen, stromende regen. Toen de meewind kwam, was het op adem komen, beetje uitrusten.
Doorkomst 5km weet ik niet precies, garmin vond het parcours niet zo leuk en miste af en toe wat, was iets van 18.40. Al snel daarna kwam de tegenwind weer tot het 8-km punt.
Gek is dat je er dan tempo bij wilt gooien, maar tempo bijna niet omhoog gaat. Zonder wind lopen met bijv 3.40, met tegenwind lopen met 3.55, met helaas, met meewind red ik het niet om 3.25 te lopen…
Ontspanning tijdens het lopen was er vanaf km 2 tot 10 zeker wel, lekker gelopen. Eindtijd was niet super, maar met 37.45 ook niet heel slecht gezien de weersomstandigheden. Motivatie vandaag was niet enorm, miste de absolute vorm, maar ja, dat kan ook niet elke wedstrijd. :)
Lekker lang stuk uitlopen in het bos, douchen, warm worden en naar de prijsuitreiking om nog even op hoogste tree te staan.
Marlies
 
Berichten: 101
Geregistreerd: zo 01 mei 2011, 20:15

Keer terug naar Wedstrijden

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron