3e RunningPoint veldloop

Vooruitzichten en ervaringen van de atleten

3e RunningPoint veldloop

Berichtdoor Judith » za 23 nov 2013, 20:17

Vanmiddag stond alweer de derde RunningPoint veldloop van 2013 op het programma. Vooraf was het even haasten, want Meike moest proefzwemmen. Stijn ging naar opa en oma en Marco en Meike gingen richting zwembad. Toen iedereen was, waar hij of zij zijn moest, reed ik naar Vlaardingen. Ik besloot de auto zo dicht mogelijk bij de start te zetten. Ik hoefde toch niet naar de Polderpoort, omdat ik me ingeschreven heb voor de hele competitie en dus de startnummers al in huis had.

Al snel nadat ik aangekomen was, zag ik Rijk en samen zijn we ruim twee kilometer in gaan lopen. Daarna hebben we de jasjes en trainingsbroeken in de auto gelegd en heb ik mijn gewone hardloopschoenen verruild voor spikes.
Vijf minuten voor de start zette ik mijn horloge aan, maar helaas was dit niet lang genoeg om het GPS-signaal op te pikken. Dan maar 'zonder horloge'! We gingen weg en ik had al gauw in de gaten dat ik voor me geen dames had waar ik naartoe kon lopen en ook achter me zag ik geen 'gevaar' van naderende concurrentes ;) . Het werd dus echt een race op gevoel: geen horloge met tijd en/of afstand en geen strijd met andere meiden.
Over de wedstrijd zelf kan ik kort zijn: het ging heerlijk! Ik liep lekker over gras, zand, schelpenpaden, door de blubber, door de plassen en sprong over hindernissen. Ondanks dat mijn trouwste supporters (Marco en de kids) er niet waren, werd ik flink aangemoedigd door bekenden langs de kant en ook Rijk riep mijn naam nog even bij een passage. Altijd fijn!

De cross was iets meer dan 9.1 km lang, volgens het horloge van Rijk. Hij finishte in 41.22 en ik weet het niet exact, maar ik zat onder de 43 minuten. Mijn plaats weet ik ook niet precies, ik denk 5e of 6e. Even op de uitslagen wachten!

Na afloop pakte ik snel mijn telefoon. Marco had me een berichtje gestuurd: Meike was 'geslaagd' voor het proefzwemmen! Met een 'trots-op-mijn-dochter-gevoel' hebben Rijk en ik hetzelfde stuk uitgelopen als we ingelopen hadden en daarna gingen we weer naar huis.
Judith
 
Berichten: 69
Geregistreerd: za 30 apr 2011, 15:52

Keer terug naar Wedstrijden

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

cron